تبلیغات

کیک با سس ترسلچه و رویه مرنگ

۱۳۹۴/۱۲/۲۶

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیطرز تهیه انواع شیرینی خشک

کیک,کیک خانگی,کیک با شهد

کیک,کیک خانگی,کیک با شهد,کیک خیس,کیک اسفنجی,تزئین کیک,کیک با مرنگ,طرز تهیه مرنگ

کیک با سس ترسلچه و رویه مرنگ

مواد لازم کیک اسفنجی

آرد

1 فنجان

بکینگ پودر

2 ق چ

جوش شیرین

1 ق چ

نمک

یک هشتم ق چ

تخم مرغ

4 عدد بزرگ ( زرده و سفیده جدا )

شکر

1 فنجان

شیر

یک چهارم فنجان

مواد لازم برای سس ترسلچه

شیر

سه چهارم فنجان

شیر تغلیظ شده شیرین

395 گرم

شیر خشک

340 گرم

مواد لازم برای مرنگ رویه

شکر

1 فنجان

آب

یک سوم فنجان

سفیده تخم مرغ

4 عدد بزرگ

کرم تارتار

1 پینچ

عصاره وانیل

نصف ق چ

نمک

1 پینچ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک با سس ترسلچه و رویه مرنگ آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف یک سینی 23 * 33 سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید .

آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .

سر پدالی همزن را وصل کرده زرده تخم مرغ  شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا غلیظ شده رنگش برگردد . شیر را راضافه کرده مخلوط نمایید .

مخلوط آرد را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .

سفیده ی تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرد و به لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با خمیر مخلوط کنید که پفش نخوابد .

خمیر کیک را به سینی ای که آماده کرده اید منتقل کرده رویش را صاف کنید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود . کیک را روی توری سیمی برگردانید تا به دمای اتق برسد .

برای تهیه ترسلچه :  شیر ، شیر تغلیظ شده و شیر خشک را مخلوط نموده تمام سطح کیک که سد شده را با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید و با قاشق سسی که آماده کرده اید را به خورد کیک بدهید و نیم ساعت کناری بگذارید تا کاملا جذب کیک شود .

طرز تهیه مرنگ :

شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت متوسط به بالا بجوشنید تا غلیظ شده دمایش به 238 درجه فارنهایت برسد .

د راین حین سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار را با سرعت کم همزن بزنید تا کف کند سپس سرعت را زیاد کرده هم بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند سپس سیروپ شکر داغی که درست کرده اید را به اندازه ی دلخواه حین هم زدن با سرعت متوسط به صورت نواری باریک به سفیده ها اضافه کنید . سرعت همزن را بالا برده به هم زدن ادامه دهید تا سفید های حالت براق و درخشان بگیرند و در آخر نمک و وانیل را اضافه کرده کاملا هم بزنید یکدست شوند .

با قاشق مرنگ را روی کیک بکشید و صاف کنید و با استفاده از مشعل آشپزخانه رویشان را برشته نموده و بلافاصله برش زده سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار