تبلیغات

غذاي اصلي/ بادمجان پلو طعم لذيذ غذاي اصيل ايراني

غذاي اصلي/ بادمجان پلو طعم لذيذ غذاي اصيل ايراني

خانواده سبز/ چي لازم دارم براي پنج تا شش نفر:
برنج: سه پيمانه
گوشت بدون استخوان: 350 گرم
لپه: 70 گرم
رب گوجهفرنگي: يک و نيم قاشق سوپخوري
پياز: يک عدد
بادنجان متوسط: پنج عدد
گرد ليمو: يک قاشق چايخوري
ادويه خورش: نصف قاشق چايخوري
زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
زعفران دمکرده، نمک و روغن: به ميزان لازم
چطور بپزم:
لپه را از دو ساعت قبل شسته، در آب گرم خيس کرده و هنگام استفاده در آبکش مي‌ريزيم. بادنجان‌ها را پوست کنده به صورت حلقه‌اي خرد نموده، يک ساعت در آب نمک قرار داده و بعد سرخ مي‌کنيم. (از آب نمک در آورده، کمي آب روي آن مي‌گيريم، بعد روي دستمال گذاشته تا خشک شود و سرخ مي‌کنيم) پياز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را مي‌افزاييم و با حرارت زياد سرخ مي‌کنيم تا گوشت آب نيندازد، ادويه و زردچوبه زده، لپه را اضافه کرده و دو دقيقه تفت مي‌دهيم. رب گوجه‌فرنگي را به مواد افزوده و آب مي‌ريزيم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهاي پخت نمک، گردليمو و زعفران مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم جا بيفتد و نبايد مانند خورش آب داشته باشد.
برنج را در آب جوش ريخته و به همراه نمک مي‌جوشانيم. کمي دان‌تر از برنج معمولي برمي‌داريم و آبکش مي‌کنيم. ته قابلمه يا قالب را روغن ريخته، بادنجان‌هاي ورقه شده را مي‌چينيم. يک طرف آن که سرخ شد، برگردانده و از روي حرارت برمي‌داريم، کمي برنج مي‌ريزيم و از مواد خورش کمي روي برنج ريخته، بادنجان مي‌چينيم و به همين ترتيب لايه‌ها را ادامه داده و در انتها برنج مي‌ريزيم، سپس روي حرارت گذاشته، بخار که کرد، کمي روغن روي برنج ريخته و دم‌کني مي‌گذاريم، 40 دقيقه دم بکشد. پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمي‌گردانيم.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: خانواده سبز

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.