تبلیغات

آموزش پخت و تزئین کیک شکلاتی با لایه های کارامل و چیز کیک

۱۳۹۴/۱۱/۰۱

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی,کیک و چیز کیک,تزئین کیک,تزئین کیک شکلاتی,کیک شکلاتی با لایه های چیز کیک,کیک شکلات کاراملی,تزئین کیک تولد

آموزش پخت و تزئین کیک شکلاتی با لایه های کارامل و چیز کیک

مواد لازم برای بخش چیز کیک بدون پوسته

مینی شکلات های فنجانی کره بادام زمینی

30 عدد

کره نرم

1 فنجان

شکر

1 فنجان

پنیر خامه ای نرم

900 گرم

پودینگ وانیلی آماده و پخته

85 گرم

تخم مرغ

4 عدد

بکیگ پودر

2 ق چ

آب لیمو ترش

1 ق غ

 طرز تهیه :

برای تهیه این کیک بهتر از از دو سه روز قبل برنامه ریزی کنید چون مدت زمان نگهداری در یخچال برای آماده سازی قطعات کیک طولانی است . البته زمان پخت زیادی ندارد ولی زمان استراحت در یخچال باید مناسب باشد تا کیک از هم نپاشد و خراب نشود . در ضمن بهتر است قبل از پذیرایی کیک را مدتی در فریزر بگذارید چون برش بخش چیز کیکی آن زمانی که نیمه یخ زده باشد راحت تر است .

با یک مقاله دیگر از آکاایران برای پخت و تزئین کیک های خانگی همراه باشید . این بار با آموزش پخت و تزئین کیک شکلاتی با لایه های کارامل و چیز کیک

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو  قالب کمربندی 20 سانتی را چرب کرده کفشان را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را هم چرب کنید قالب را آرد پاشی کرده کناری بگذارید .

کره و شکر را با هم مخلوط نموده با همزن برقی بزنید تا کرمی شود سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . سایر مواد به جز شکلات ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .

شکلات ها را چهار تکه کرده و با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و خمیر را بین دو قالب به صورت مساوی تقسیم نمایید و رویشان را کاملا صاف کنید ( عکس 1 )  و به مدت 55 دقیقه تا 1 ساعت در فر بگذارید بپزد . چیز کیک در حین پخت پف میکند ولی بعد ازینکه از فر خارج شود پفش میخوابد .

چیز کیک ها که کمی خنک شدند به همراه قالب در فریزر بگذارید تا سفت شوند .

چیز کیک را از فریزر خارج کرده از قالب درآورید و کاغذ پوستی زیرش را برداشته و داخل قالب را به گونه ای با کاغذ روغنی پر کنید که لبه های کاغذ ها بیرون از قالب باشد تا بعد از اضافه کردن کارامل راحت تر بتوانید چیز کیک را از قالب خارج کنید . ( عکس 3 )  دوباره چیز کیک را داخل قالب برگردانید و در فریزر بگذارید .

مواد لازم برای لایه کاراملی

شیر تغلیظ شده شیرین

785 گرم

کره

10 ق غ

کارامل

80 گرم

بادام زمینی نصف شده شور یا بی نمک

1 فنجان

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی

شیر تغلیظ شده شیرین ، 5 ق غ کره و 40 گرم کارامل را به مدت 1 دقیقه در مایکروفر حررت دهید تا نرم شود . یا روی شعله ی بسیار ملایم گاز این کار را انجام دهید . وقتی کارامل کمی از حرارت افتاد روی لایه ی یخ زده ی چیز کیک بریزید مراقب باشید کارامل به دیواره های ظرف نرسد و نیمی از بادام زمینی ها را رویش ریخته دوباره به فریزر برگردانید . با نیمه ی دیگر مواد هم همین کار را برای لایه ی کیک شکلاتی انجام دهید .

مواد لازم برای بخش کیک شکلاتی

آرد

1 و سه چهارم فنجان

شکر

2 فنجان

پودر کاکائو

سه چهارم فنجان

بکینگ پودر

2 ق چ

نمک

1 ق چ

دوغ کره یا شیر

1 فجان

تخم مرغ

2 عدد

روغن کانولا یا سایر روغن های مایع

نصف فنجان

تخم مرغ

2 عدد

وانیل

1 ق چ

قهوه تازه دم کشیده داغ

1 فنجان

دو عدد قالب 22 سانتی را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید و آرد پاشی کنید . فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

مواد خشک را با هم مخلوط نمایید . مواد مرطوب به جز قهوه  را هم با هم مخلوط نمایید .

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند سپس قهوه را اضافه کرده مخلوط نمایید .

خمیر را بین دو قالب به اندازه ی یکسان تقسیم نموده و به مدت 35 – 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید و بعد ازین که کمی خنک شد با چاقو دور کیک را از قالب جدا کرده و کیک را برگردانید و روی توری سیمی بگذارید کاملا خنک شد .

مطابق کاری که برای چیز کیک کردید قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و روی کیک ها را با نیمه ی دیگر مواد کاراملی و سپس بادام زمینی پر کنید  ( شکل 4 ) کیک و کارامل را به مدت حدود 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا کارامل سفت شود .

کیک ها و چیز کیک ها را از فریز خارج کرده کاغذ روغنی های اطرافشان را جدا کنید .

ظرف مورد نظرتان برای پذیرایی را انتخاب کرده یک لایه کیک شکلاتی رویش بگذارید سپس یک لایه چیز کیک ، یک لایه کیک شکلاتی و در بالا یک لایه چیز کیک را قرار دهید  ( شکل 5 ) . لایه ها را در پلاستیک پیچیده و یک شب در فریزر بگذارید و روز بعد تزئینش کنید .

مواد لازم گاناش شکلاتی روی کیک

شکلات رنده شده یا شکلات چیپسی

365 گرم

خامه قنادی

1 و نیم فنجان

سیروپ ذرت

نصف ق غ در صورت تمایل

خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس روی شکلات چیپسی ها ریخته و هم بزنید تا شکلات ذوب شود .

دو سوم  از مخلوط شکلات را جدا کرده و سیروپ ذرت را به آن اضافه کنید و بلافاصله روی کیک بریزید ( شکل 6  ) مراقب باشید که شکلات از کناره ها شره نکند دوباره کیک را بدون این که در پلاستیک بپیچید به فریزر برگردانید .

بقیه ی گاناش را با همزن برقی به مدت 5 – 10 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد  ( شکل 8 ) کیک را از فریزر خارج کرده و اطرافش را با شکلات بپوشانید . و دوباره کیک را به فریزر برگردانید  قبل از پذیرایی به سلیقه ی خود تزئین نمایید . ولی اگر میخواهید مطابق تزئین من پیش بروید لازم است که بقیه ی آموزش را هم مطالعه نمایید .

برای تهیه فرهای شکلاتی روی کیک شما به 1 و نیم فنجان شکلات چیپسی نیاز دارید .

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی

شکلات چیپسی ها را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر بذارید سپس برداشته هم بزنید تا یکدست شود و روی یک صفحه یا سینی فر ریخته  با یک کاردک بزرگ مشابه تصویر بالا کاملا سطحش را صاف کنید و به مدت 5 – 7 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شده و رویش مات شود .

سپس شکلات را از یخچال خارج کرده و 5 دقیقه بگذارید با اتاق هم دما شود . با یک کاردک تیز شکلات را به صورت نوارهای باریک برش بزنید اگر دیدید شکلات میشکند یعنی هنوز سرد است و باید بیشتر بگذارید بماند . همانطور که شما شکلات را برش میزنید خودش به سادگی گرد شده و به دور هم میپیچد .

حلقه های شکلاتی را در کاسه ای گذاشته در یخچال بگذارید تا زمان استفاده .

برای چسباندن فرها و حلقه های شکلاتی روی کیک باید کیک را چند دقیقه در دمای اتاق بگذارید سپس شکلات ها را از یخچال خارج کرده به آرامی با فشار به اطراف کیک بچسبانید .

مواد لازم برای کرم کره بادام زمینی

کره خامه ای بادام زمینی

دو سوم فنجا

کره

8 ق غ

پودر شکر

1 فنجان

شکلات فنجانی با مغز کره بادام زمینی

9 عدد

 کره و کره بادام زمنی را با همزن برقی بزنید تا کرمی شوند . پودر شکر را حین هم زدن کم کم اضافه کنید تا کرم کاملا فرم بگیرد .

کرم را به قیف با ماسوره مناسب منتقل کرده و 8 دایره ی بزرگ دور تا دور لبه ی بالایی کیک بکشید و بین هر کدام یک عدد شکلات بگذارید . یک دایره هم وسط کیک کشیده و بینش شکلات بگذارید .

موقع برش ممکن است شکلات اطراف کیک کمی اذیت کند پس بهتر است چاقوی مورد استفاده را در آب جوش بگذارید تا گرم شود و شکلات اطراف کیک را به راحتی برش بزنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

 


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار