تبلیغات

نان کاترپیلار با مغزى مواد گوشتى با شهرت جهانی

۱۳۹۴/۱۰/۲۲

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیدستور پخت انواع نان

نان کاترپیلار,نان مغزدار,انواع نان مغز دار

نان کاترپیلار,نان مغزدار,انواع نان مغز دار,نان شیرمال مغزدار,طرز تهیه نان مغزدار,طرز تهیه انواع نان مغز دار,نان مغز دار تبریز,نان روغنی مغز دار,نان صبحانه مغز دار,تهیه نان مغز دار,نان های مغز دار,دستور پخت انواع نان

 

مواد لازم برای : نان کاترپیلاربا مغزى مواد گوشتى

. . ‎آرد ٢ پیمانه (هر پ معادل ١٢٥ گرم)
‎آب ٢ قاشق غذاخوری(30 میلی لیتر)
‎مایه خمیر 1/4 و 1 قاشق چایخوری ‎شکر ١ قاشق غذاخوری
‎نمک ١ قاشق چایخوری
‎بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری ‎تخم مرغ ١ عدد
‎شیر 3/4 پیمانه ‎روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)
‎کره ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)
‎کنجد - به میزان لازم


. ‎مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده، برای ۵ تا ١٠ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل آمده و پف کند. سپس آن را با آرد، نمک، بیکینگ پودر، روغن، کره ذوب شده و نصف یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط میکنیم (بقیه تخم مرغ را برای روی نان کنار میگذاریم). شیر را کمی گرم کرده و سپس کم کم به مواداضافه میکنیم و خمیر را به هم میزنیم تا شکل بگیرد (شیر را یکباره اضافه نکنید. شاید همه شیر مورد استفاده قرار نگیرد. اگر خمیر کمی چسبنده شد یک تا دوقاشق غذاخوری آرد اضافه کنید).


‎خمیر را به مدت ۵ تا ١٠ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز میدهیم. سپس داخل کاسه ای که با کمی روغن چرب شده قرار داده، روی آن را با سلفون یا حوله آشپزخانه پوشانده و در جای گرمی به مدت ١ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.


‎فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد یا ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم می کنیم. خمیر را که حالا حجم آن دو برابر شده کمی ورز داده، به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده آنها را گِرد می کنیم. یک قسمت را برداشته و با وردنه به صورت بیضی و نااازک  پهن کرده کمی از مخلوط مرغ یا گوشت یا مایه ماکارانى برداشته، یک طرف خمیر و در راستای طول آن ریخته و لبه خمیر را روی مواد برمی گردانیم. لبه دیگر را به صورت نوارهای باریک با چاقو برش داده و رول کنید و قسمت درز رو به پایین باشد در سینى ،نصف تخم مرغ رو با یک قاشق شیر و زعفران مخلوط روی خمیرمالیده و کمی کنجد، کنجد سیاه و نمک نیز روی آن میپاشیم. بقیه خمیر را نیز به همین ترتیب درست کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار داده به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه درون فر می پزیم تا نانها پف کرده و روی آنها طلایی شود. نان کاترپیلار را گرم همراه با کچاپ، سس دودی یا سس دلخواه خود سروکنید

گردآوری شیرینی پزی آکاایران

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار