تبلیغات

فوت آشپزي/ ترفندهاي کدبانو گري براي شما

فوت آشپزي/ ترفندهاي کدبانو گري براي شما

خراسان/ امروز هم چند نکته آشپزي را برايتان بيان مي کنم. به خانم هايي که تازه ازدواج کرده اند و قرار است سال هاي سال کدبانوگري کنند، پيشنهاد مي کنم اين فوت ها را ياد بگيرند.
* سبزيجاتي مانند جعفري خرد شده و سير را با کره مخلوط و با غذا همراه نان مصرف کنيد.
* براي مطمئن شدن از تازه بودن نشاسته ذرت، يک قاشق چاي خوري نشاسته ذرت را با يک قاشق چاي خوري سرکه مخلوط کنيد. در صورت تازه بودن، حباب در آن ايجاد مي شود.
* براي پيشگيري از رشد حشره در آرد، برگ بو را در ظرف آرد قرار دهيد يا اين که آرد را در فريزر نگهداري کنيد.
* هنگام زدن سفيده تخم مرغ، ذره اي از زرده نبايد در سفيدي باشد، سفيدي بايد به دماي اتاق رسيده باشد، همزن هم بايد کاملا تميز باشد.
افزودن نمک به اندازه نوک چاقو به آن، باعث مي شود سفيده تخم مرغ سريع تر فرم بگيرد.
* قبل از افزودن خامه روي کيک، کمي روي سطح کيک نشاسته ذرت بپاشيد تا خامه جا به جا نشود.
* براي تهيه پياز داغ تردتر، قبل از سرخ کردن، پيازهاي خرد شده را در شير فرو ببريد.
* هنگام پخت کباب يا همبرگر، يک سوراخ کوچک در وسط آن قرار دهيد تا زودتر پخته شود.
* هنگام پخت مرغ، ابتدا تکه هاي تيره تر که ديرتر مي پزد را تفت دهيد، سپس تکه هاي سفيد را.
* هنگامي که ميگو به اندازه پخته شود نيمه هلالي است و هنگامي که کاملا گرد شود يعني بيش از حد پخته و سفت شده است.
* افزودن کمي سرکه در آب سيب زميني در حال جوش باعث حفظ رنگ سفيد آن مي شود.




با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: خراسان

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.