تبلیغات

دستور پخت قلیه ماهی، غذای محبوب جنوب+عکس

امروز می خواهیم از دستور پخت یک غذای قدیمی دریایی یعنی قلیه ماهی را بدهیم. قلیه ماهی یکی از غذاهای گیاهی دریایی است که طعم و عطر آن در ذائقه شما قطعا خواهد ماند. دستور پخت این غذا بسیار راحت است و تقریبا خوراک ثابت هر هفته جنوبی های عزیز است. ابتدا بدون اتلاف وقت دستور مواد اولیه و بعد دستور پخت را خواهیم خواند با ما همراه باشید.

  مواد اولیه قلیه ماهی

یك كیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاك شده
یك بوته سیر
300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته تمرهندی
یك عدد متوسط پیاز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

 دستور پخت قلیه ماهی

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.

توجه داشته باشید که برای ترش کردن این غذا از تمر هندی استفاده کنید و برای خوش عطر تر شدن از پودر سیر در قلیه استفاده کنید. اگر اعضای خانواده شما دارای بیماری قلبی هستند می توانید قلیه را با اطمینان کامل به آن ها توصیه کنید اما به شرطی که مدت زمان سرخ کردن کم باشد.

سرآشپز

مطالب مرتبط :

ته چين قليه ماهي يه غذاي عالي و خوشمزه

ماهي غذاي سلامت بخش

نکات مهم پخت سبزی پلو با ماهی شب عید!+عکس

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار