تبلیغات

نارنجک های پنیری شکم پر – فینگر فود

1395/01/27

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,عصرانه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,عصرانه,پیش غذا,اپتایزر,طرز تهیه نارنجک,لقمه های سالاد,غذای انگشتی

نارنجک های پنیری شکم پر – فینگر فود

مواد لازم برای 8 سرو

3 ق غ

کره

سه چهارم ق چ

نمک

نصف ق چ

فلفل سیاه

1 فنجان

آرد

4 عدد

تخم مرغ

                                                                                   نصف فنجان

پنیر گرویر رنده شده

سالاد سیب زمینی ، قارچ سرخ کرده یا مواد دلخواه

طرز تهیه :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو سینی فر بزرگ را کاملا با کره چرب کرده کناری بگذارید .

1 فنجان آب ، کره ، نمک و فلفل را روی حرارت متوسط به بالا به جوش بیاورید . آرد را اضافه کرده با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر از اطراف ظرف جمع شود .

خمیر را به کاسه ای بزرگ منتقل کرده و با سرعت بالای همزن هم بزنیدو تخم مرغ ها یا یکی یکی اضافه کرده هر بار صبر کنید کاملا به خورد خمیر برود وقتی خمیر نرم و خنک شده پنیر را اضافه کرده مخلوط نمایید .

باز خمیر یک قاشق سرپر برداشته با فاصله های 2 سانتی از هم در سینی فر بگذارید و با انگشت مرطوب رویشان را صاف کنید و به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پف کنند و طلایی شوند سپس کناری بگذارید خنک شده به دمای اتاق برسند و سرشان را برش زده با مواد دلخواه پر کنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار