تبلیغات

لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود

1395/02/08

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,نان پنیر و رزماری

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,نان پنیر و رزماری,لقمه های پنیر و رزماری,پیش غذا,اپتایزر,غذای لقمه ای,فینگر فود با خمیر هزار لا,نان پنیر مارپیچی

لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 12 دقیقه

مواد لازم برای 18 سرو

پنیر رومانو رنده شده

یک چهارم فنجان

خمیر هزار لا

1 ورق حدود 260 گرم

برگ تازه رزماری خرد شده

2 ق غ

سیخ چوبی 20 سانتی

18 عدد

 طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه لقمه های روبانی رزماری – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

روی سطح کار 2 ق غ پنیر بپاشید .

روی سطحی دیگر خمیر را باز کنید و با قلم مو رویش کمی آب بکشید و از قسمت مرطوب خمیر را روی پنیر بگذارید و روی سطح دیگرش دوباره با قلم مو آب بکشید و رویش باقیمانده پنیر و رزمماری را بپاشید و با وردنه رویشان بکشید تا به خمیر بچسبند .

خمیر را از قسمت طولی به 18 نوار 1 سانتی برش بزنید و هر نوار را به صورت آکاردئونی به سیخ بکشید و سپس در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند . 2 دقیقه روی توری سیمی بگذارید از حرارت بیوفتند سپس با دقت سیخ های چوبی را از نان ها در آورده و سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار