تبلیغات

خاصیت چاق کنندگی لیمو عمانی/ مبتلایان به فشارخون لیموعمانی نخورند

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: لیمو عمانی موجود در غذا خاصیت چاق کنندگی دارد و فشارخون را افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه لیمو عمانی که توسط آفتاب خشک شود، حجم ویتامین D بالایی دارد، اظهار داشت: هر چه لیمو عمانی تیره تر باشد ارزش غذایی آن بیشتر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: لیمو عمانی همانند یک اسفنج حجم زیادی از چربی و ادویه غذا را به خود جذب می کند بنابراین افراد به خصوص مبتلایان به فشار و چربی خون باید از خوردن آن خودداری کنند، مصرف مداوم لیمو عمانی موجود در غذا نیز چاق کننده است.

حیدری افزود: پودر لیمو عمانی ارزش غذایی کمتری نسبت به خود آن دارد.همچنین از آن جایی که طبع لیمو عمانی سرد و خشک است بهتر است آن را در 15 دقیقه آخر طبخ غذاهایی که طبع گرمی دارند، مانند آبگوشت به غذا اضافه کنند.

وی مصرف لیمو عمانی را برای مبتلایان به چربی خون مفید دانست و توصیه کرد: افراد می توانند به دمنوش هایی که در زمستان مصرف می کنند، لیمو عمانی را بیفزایند، استفاده از دم کرده گل گاو زبان به همراه لیمو عمانی مانع از افزایش غلظت خون در افراد می شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: مصرف شربت لیمو ترش تازه همراه با عسل برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است، همچنین استفاده از این نوشیدنی به مدت 60 روز سبب لاغری و تقویت معده نیز می شود.

انتهای پیام/ 

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.