تبلیغات

آموزش تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی -آکا

1394/11/04

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا آکاایران  آموزش تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی

بادمجان و کدو از جمله صیفی جات هستند که اغلب افراد خوردن آنها را دوست دارند و بیشتر غذاهایی که با این دو نوع سبزیجات تهیه می شوند از طرفداران زیادی برخورداند. اما این یک واقعیت است که بادمجان از طرفداران بیشتری در بین مردم برخوردار است و کدو در رتبه بعدی قرار دارد. گفتنی است که کدو دارای خواص فراوانی است که مورد نیاز بدن هر انسانی هستند و این لزوم استفاده در بین کودکان از اهمیت شایانی برخوردار می باشد که باید آن را در سبد غذایی مان قرار دهیم.

به گزارش آکاایران در میهمانی هایی که ما برگزار می کنیم اغلب دوست داریم بهترین پذیرایی را داشته باشیم و وقتی میهمانان ما به صرف شام دعوت شده باشند این دلخواسته چند برابر می شود. خانمها دوست دارند غذاها و پیش غذاهایی درست کنند که تحسین همه میهمانان را برانگیزند و برای رسیدن به این هدف هم سعی می کنند با جدیدترین روش های تهیه غذاها و پیش غذاها آشنا باشند.

همانطور که گفتیم پیش غذاها از گزینه های مد نظر اغلب میزبانان برای پذیرایی هستند. در این راستا باید گفت بادمجان از جمله مواد خوراکی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک پیش غذای منحصر به فرد است که ما در این مطلب پورتال رنگی به روشی جدید طبخ بادمجان با کدو را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم در مجالس تان و بر سر میز شام یا سفره شام شما قرار گیرد.

 

در ابتدا نکته مهمی برای خرید بادمجان را عنوان می کنیم: هنگام خرید بادمجان، بادمجان را فشار دهید، اگر بادمجان نرم و پنبه ای باشد یعنی از نوع بادمجان تخم دار نیست و برای طبخ مناسب است.

برخی خانمها دوست دارند هنگام سرخ کردن بادمجان روغن کمتری را مصرف کنند؛ اگر شما نکته آن را نمی دانید در ادامه با پورتال رنگی همراه باشید تا روش سرخ کردن بادمجان با مصرف روغن کمتر را فرا گیرید.

برای این منظور چند راهکار موجود است:

مقداری ماست را با ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه مخلوط کنید، هم بزنید تا شبیه به مایه ماست شود و به کمک قلم مو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. استفاده از زردچوبه باعث خواهد شد بادمجان خوش رنگ شود. به کمک قلم مو کمی سرکه روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. بادمجان پس از سرخ شدن طعم و بوی سرکه نخواهد داد. سفیده تخم مرغ زده شده را به کمک قلم مو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. همچنین بهتر است پس از ورقه کردن بادمجان روی سطح بادمجان نمک بپاشید و سپس عرق آن را بگیرید و در نهایت یکی از سه مورد بالا را برای سرخ کردن استفاده نمایید. آموزش تهیه کدو و بادمجان حصیری مواد مورد نیاز برای تهیه کدو و بادمجان حصیری طرز تهیه کدو و بادمجان حصیری کدو یا بادمجان را به کمک پوست کن به صورت ورقه ای برش بزنید. مقداری نمک روی آن بپاشید و پس از پاک کردن عرق بادمجان، به یکی از روش هایی که در بالا به آن اشاره شد با روغن کنجد سرخ کنید. دلیل استفاده از روغن کنجد این است که روغن کنجد علاوه بر سلامت، مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد. همچنین در صورت تمایل می توانید از سرخ کردن کدو یا بادمجان نیز صرف نظر کنید تا غذایی سالم تر و رژیمی تر داشته باشید. در تابه دیگری سیر و پیاز را تفت دهید. سپس گوشت چرخ شده گوسفندی و یا بوقلمون را اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید. ,[categoriy] در آخر اسفناج یا جعفری ساطوری شده را به گوشت اضافه کنید. ,[categoriy] ورقه های کدو یا بادمجان را مطابق تصویر به صورت به علاوه روی هم قرار دهید و از مایه گوشتی به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مابین آن قرار دهید و به شکل بقچه ای بپیچید و در ظرف مورد نظر در کنار هم قرار دهید. ,[categoriy] برای تهیه سس گوجه فرنگی، یک پیمانه آب و رب، آبلیمو، زعفران و نمک و فلفل را با مقداری پیاز داغ آماده مخلوط کنید و روی کدو یا بادمجان حصیری پیچیده شده بریزید. در صورت تمایل می توانید چند عدد غوره نیز در اطراف بادمجان ها برای طعم بهتر بریزید. ,[categoriy] سپس روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بادمجان حصیری را با میگو و یا سبزیجات قالب زده تزیین نمایید. ,[categoriy]

آموزش پخت انواع غذا با آکا - مجله اینترنتی ستاره

آموزش پخت انواع غذا با آکا -


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار