تبلیغات

غذاي اصلي/ «اشپيل شور»، غذاي پرخاصيت جنوبي ها

غذاي اصلي/ «اشپيل شور»، غذاي پرخاصيت جنوبي ها

آکا ايران/ اشپيل در واقع همان تخمِ ماهي سفيد است که به صورت بسيار متداول در استانهاي شمالي کشور مورد استفاده قرار ميگرد.
چي لازم دارم:
نمک 2 پيمانه
اشپيل (خام و متعلق به ماهي سفيد) 2 عدد
چطور بپزم:
براي تهيه اشپل شور بعد از خريد اشپيل آن را ميشوييم به طوري که کيسه آن آسيب نبيند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و يک لايه نمک به قطر دو سانتي متر مي پاشيم و اشپيل را روي آن قرار مي دهيم و بقيه نمک را روي اشپيل مي پاشيم طوري که اشپيل ديده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 ديگر را روي اشپيل قرار مي دهيم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دماي معمولي اشپيل آماده مصرف مي باشد.
نکات:
1. اشپيل در استان گيلان در کنار اغلب غذاها مانند: ميرزاقاسمي، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف مي شود.
2. اشپل شور به علت نمک زياد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف ميشود ولي قبل از مصرف آن بهتر است نمک زيادي آن را بگيريم. براي گرفتن شوري اشپيل آن را در يک ظرف روي بخار آب قرار داده (به طريق بن ماري) بعد از 20 دقيقه بر مي داريم.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: آکا ايران

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.