تبلیغات

غذاي اصلي/ دستور پخت «رولت گوشت» به روش ديگر

غذاي اصلي/ دستور پخت «رولت گوشت» به روش ديگر

بريوني/ رولت گوشت جزء دسته غذاهاي رسمي به حساب مي آيد. رولت گوشت عليرغم سادگي و مواد اوليه کم، طعم بسيار لذيذي دارد و مناسب مهماني هاي رسمي مي باشد.
آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 60 دقيقه
چي لازم دارم:
راسته گوساله 600 گرم
هويج 2 عدد
فلفل دلمه اي 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
کره 50 گرم
آبليمو 1 قاشق غذا خوري
فلفل سياه 1 قاشق غذا خوري
زردچوبه 1 قاشق غذا خوري
دارچين 1/2 قاشق غذا خوري
چطور بپزم:
گوشت را به 4 تکه 150 گرمي برش مي دهيم. بطوريکه ضخامت هر تکه نيم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هويج و دو تکه فلفل دلمه خلالي مي گذاريم و بصورت رول مي پيچيم و با يک نخ دور تا دور آن را سفت مي کنيم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمي فلفل در ظرفي با کره تفت مي دهيم و با 2 ليوان آب به مدت 60 دقيقه مي گذاريم پخته شود.
بعد از يک ساعت رب را به همراه نمک و آبليمو به رولت ها اضافه کرده و نيم ساعت ديگر به آن اجازه پختن مي دهيم.
اين غذا با برنج سرو مي شود.
نکته هاي اين غذا:
• فراموش نکنيد که نخ رولت هاي گوشت را قبل سرو کردن باز کنيد.
• در صورت تمايل مي توانيد رولت ها را با کارد تيز قبل از سرو کردن برش بزنيد .
• براي خوش طعم تر شدن گوشت مي توانيد از 2 حبه سير هنگام پخت استفاده کنيد.منبع:

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.