تبلیغات

طرز تهیه منوی دسرهای بلژیک: شماره 2 :کیک شکلاتی بلژیک Belgium Chocolate Cake - آکا

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
بنا به گزارش آکاایران : 2 قالب گرد (سایز 20 یا 21 با ارتفاع 5 سانت) را چرب کرده یا کاغذ روغنی میگذاریم.
آبجوش + اسپرسو + شکلات خورد شده+ پودرکاکائو را باهم مخلوط میکنیم و به کمک همزن دستی یا برقی میزنیم تا یکدست شود سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
در ظر ف دیگری ( در اینجا از ظرف مدرج اندازه گیری استفاده شده) تخم مرغ + ماسکار پونه یا خامه ترش
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
وانیل
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
و شیر را اضافه نموده
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
وبا همزن دستی با هم مخلوط میکنیم و قتی کاملا ترکیب شدند کنار میگذاریم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بوسیله همزن برقی آرد + شکر+ نمک + جوش شیرین باهم مخلوط میکنیم( با سرعت کم)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
سپس کره را اضافه نموده
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بعداز ترکیب شدن جزیی مخلوط شیر را اضافه میکنیم مجددا هم میزنیم( به مدت 3 دقیقه با سرعت متوسط رو به بالا)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
سپس سرعت را کاهش داده مخلوط شکلات که از قبل آماده شده و کنار گذاشته شده بود را طی 2 مرحله اضافه میکنیم
بعداز اضافه شدن کامل به مدت 30 ثانیه با سرعت زیاد هم میزنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
مایه کیک ما آماده شده . برای اندازه گیری دقیق در دستور از ظرف مدرج استفاده شده .
مواد را در دو قالب بصورت مساوی میریزیم وبا لیسک سطح مواد را صاف میکنیم. به مدت 30 الی 35 دقیقه ( یا تا زمانی که تست خلال دندان تمیز باشد)در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بعداز خنک شدن کامل تزیین میکنیم( 1 ساعت زمان لازم داریم تا کاملا خنک شود)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
در این دستور برای فیلینگ کیک از پودینگ شکلاتی ابریشمی استفاده شده
لینک دستور
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
ناهمواری های هر دو کیک را گرفته
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
و با پودینگ شکلاتی آسترکشی میکنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
فراستینگ
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
باتر کریم شکلاتی ایتالیای
طرز تهیه:
ابتدا شکر + آب را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار اداده هم میزنیم تا بجوش بیاید و بصورت شربت شود
( تا دمای 160 درجه سانتیگراد)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
سفیده های تخم مرغ + تارتار را بوسیله همزن برقی با سرعت متوسط میزنیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
نمک اضافه کرده . بعد 1/8 پیمانه شکر را اضافه می کنیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
همچنان به همزدن ادامه می دهیم شربت داغ را اضافه میکنیم وبا سرعت بالا هم میزنیم تا سفت و براق شود
در طی همزدن بعدازاینکه مواد ما کمی سرد شد ( 2 دقیقه بعد) سرعت را کاهش داده و 1 ق غ کره را اضافه میکنیم و 3 الی 4 دقیقه مجددا با سرعت متوسط با همزن می زنیم. تا کره کاملا ترکیب شود.
سپس مخلوط شکلات آب شده را اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه باسرعت کم مخلوط میکنیم .
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
بعداز آماده شدن باترکریم شکلاتی کیک را تزیین میکنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
سعی کنید باترکریم به مقدار مساوی در همه جهات کیک پخش شود .
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
کیک ما آماده است
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
نکات
1- سفیده تخم مرغ حتما 1 ساعت قبل خارج از یخچال باشد.
2- آرد حتما سه بار الک شود
3- شکلاتی که در دستور استفاده شده ترکیبی از تلخ و شیرین می باشد میتوانید از یک نوع استفاده کنید
4- در دستور از فرایچ کریم استفاده شده که بصورت صنعتی در خارج کشور موجوده و تنها تفاوتش درصد چربی کرم هستش. و جایگزینی که در دستور اصلی آمده ماسکار پونه و خامه ترش است که از لحاظ طعم هیچ فرقی با فرایچ کریم نداره.
5- برای فیلینگ و فراستینگ میتوانید از هر نوع کرم و خامه و... که دوست دارید استفاده کنید.

ضمیمه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com
فیلینگ کیک
پودینک شکلاتی ابریشمی
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلاتsooran.com

نوش جان

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار