تبلیغات

مصرف دارچين ميزان قند، کلسترول و چربي‌خون را تا ۳۰ درصد کاهش مي دهد

مصرف دارچين ميزان قند، کلسترول و چربي‌خون را تا ۳۰ درصد کاهش مي دهد

پزشکان بدون مرز/ پژوهشگران علوم پزشکي مي گويند نتايج تازه ترين تحقيقات آنان نشان داده است که بيماران مبتلا به ديابت مي‌ توانند با افزودن کمي دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند. در يک مطالعه بيماران ديابتي که به مدت ۴۰ روز، روزانه يک گرم دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند، ميزان قند خون، کلسترول و چربي‌هاي خونشان تا ۳۰ درصد کاهش يافت و کاهش ميزان کلسترول ، قند و چربي خون در بيماران ديابتي تاثير مفيدي در بهبود سلامتي دارد.
دارچين حاوي ترکيباتي است که عمل انسولين در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود مي بخشد و با کاهش تدريجي قند خون، از خستگي و تاري ديد ديابتي ها مي کاهد و چون تقريبا بدون کالري است افراد چاق و مبتلايان به ديابت مي توانند با نظر پزشک متخصص از آن در رژيم غذايي شان استفاده کنند. مطالعات آزمايشگاهي و حيواني نشان داده که دارچين سوخت و ساز گلوکز را تا حدود ۲۰ برابر بالا مي برد.
وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست مي‌دهد، ديابت نوع دوم بروز مي‌کند. انسولين قند را از خون به سلول هاي بدن منتقل مي‌کند تا به عنوان انرژي مورد استفاده قرار گيرد، بنابراين وقتي بدن به انسولين پاسخ ندهد، مقدار قند يا گلوکز در خون بالا مي‌رود و منجر به خستگي و تاري ديد مي‌شود. افزايش قند خون در دراز مدت مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي ، نارسايي کليوي و نابينايي را افزايش دهد. افزودن مقدار کمي دارچين به چاي ، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يک تکه دارچين به راحتي مي‌توان چاي دارچيني نيز تهيه کرد.
دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري مي‌کند. دارچين حاوي برخي مواد است که مصرف زياد آن مي‌تواند سمي باشد بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت کرد. در اين مطالعه ۶۰ بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه ۱، ۳ يا ۶ گرم دارچين يا معادل آن آرد گندم ( به عنوان دارونما ) مصرف کردند. آرد گندم و دارچين به شکل کپسول استفاده مي شد.
ميزان گلوکز، چربي و کلسترول تمام بيماراني که دارچين مصرف کردند تا ۳۰ درصد کاهش يافت، اما هيچگونه تغييري در کساني که دارو نما دريافت کردند مشاهده نشد.
دارچين حاوي ترکيباتي است که عمل انسولين در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود مي‌بخشد. دارچين تقريبا هيچ کالري ندارد، به همين خاطر ديابتي‌ها بدون خطر چاق شدن مي‌توانند با افزودن دارچين طعم مطبوعي به غذاي خود بخشند.هر گرم دارچين کمتر از ۳ کالري دارد که بسيار اندک است.
تحقيقات قبلي نشان داده بود که دارچين ظاهرا به سلول هاي چربي در تشخيص و واکنش به انسولين کمک مي‌کند. مطالعات آزمايشگاهي و حيواني نيز نشان داده بود که دارچين سوخت و ساز گلوکز را حدود بيست برابر مي‌کند.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: پزشکان بدون مرز

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.