تبلیغات

طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر - آکا

آکایران : 

,طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر,کیک شکلاتی,کیک چند لایه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر,کیک شکلاتی,کیک چند لایه,کیک کرم دار,کیک,طرز تهیه کیک,طرز تهیه کیک چند لایه,کیک با کرم,کیک تولد,تولد,cake,chocolate cake with pastry creme,keik,keik sokolati,keik ba kerem patisir,keik tavalod,کیک و کاپ کیک و مافین

آکاایران: طرز تهیه کیک شکلاتی

مکزیکی با کرم پاتیسیر  

کیک مکزیکی

تخم مرغ 6 عدد  .  آرد سفید 6 قاشق سوپخوری  .  شکر 6 قاشق سوپخوری

بنا به گزارش آکاایران : کاکائو 2 قاشق سوپخوری  .  بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری  .  کرم رویال به دلخواه

مارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر 1/5 لیوان  .  شکلات بدون مغز 150 تا 200 گرم

طرز تهیه: یک قالب برای کیک انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. فر را تا دمای 175 درجه سلسیوس گرم کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با شکر مخلوط کنید تا رنگ آن کاملا کم رنگ شود.کاکائو را اضافه کنیدو سپس بیکینگ پودر را درون آن بریزید.

سفیده را جداگانه آنقدر بهم بزنید تا کاملا کف کند و سفت شود و در ظرف جابجا نشود. مواد سفیده و زرده را خوب باهم مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند. مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را در طبقه پایینی فر قرار دهید. مدت زمانی که برای پخت کیک لازم است تقریبا 50 دقیقه می باشد.

کیک را از قالب بیرون بیاورید و آن را از پهلو به سه لایه تقسیم کنید. روی هر لایه کرم پاتیسیر یا مارمالاد بمالید و لایه ها را روی هم قرار دهید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس روی کیک بمالید. کرم رویال را به صورت خطوطی روی کیک بمالید و آن را تزئین کنید.

,طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر,کیک شکلاتی,کیک چند لایه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار