تبلیغات

نكاتی در خصوص تهيه و مصرف روغن ها

ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببنديد.

تهيه و مصرف روغن

1) علايم ظاهري فساد در روغن شامل افزايش بو، غليظ تر شدن روغن مايع، تغييررنگ و تند شدن آن است.


2) هنگام خريد روغن برچسب توليد آن (پروانه بهره‌برداري و پروانه بهداشتي و تاريخ مصرف ) دقت كنيد.


3) روغن را در محلي خنك و دور از نور و هوا و در ظروف در بسته نگاهداري كنيد. در ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببنديد.


4) هنگام مصرف روغن، از حرارت كم استفاده كنيد. حرارت دادن زياد و طولاني، روغن مايع را خراب مي‌كند و روغن سوخته ميتواند سرطان‌زا باشد

5) روغن اضافي مصرف شده را به ظرف اصلي روغن برنگردانيد.


6) از مصرف مجدد روغني كه چند بار حرارت ديده، جدا خودداري كنيد.


7) روغن نبايد از سويا تهيه شده باشد. روغن حاصل از سويا براي توليد روغن جامد استفاده مي‌شود و در حالت مايع به سرعت خراب ميشود. روغنهاي مايع استاندارد موجود در بازار ايران، معمولا از آفتابگردان تهيه شده است.


8) در مجموع سعي كنيد حتي الامكان روغن كمتري براي طبخ غذا استفاده كنيد.
غذاهاي آب پز معمولا ارزش غذايي بيشتري دارند و خطر افزايش چربي خون نيز با استفاده از آنها كمتر مي‌شود.

مامان خانم

اخبار مرتبط:

اصول نگهداری روغن ها و چربی ها

نقش چربی ها و روغن ها در بدن

رابطه خوراکی ها و احساس خستگی

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار