تبلیغات

سوپ و آش/ سوپ اسفناج و خامه را فراموش نکنيد

 سوپ و آش/ سوپ اسفناج و خامه را فراموش نکنيد

آخرين خبر/کيا بخورن: طبع اسفناج کمي سرد و تر است يا اينکه معتدل است.اسفناج ضدکم‎خوني است.اسفناج تقويت کننده قلب است.مخصوصاً بوراني تميز کننده دستگاه هاضمه مي‎باشد. آهکي که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوان‎ها مي‎گردد و کمبود املاح معدني بدن را جبران مي‎کند
چي لازم دارم براي ۴ نفر:
روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
اسفناج: ۵۰۰ گرم، ساطوري
پياز متوسط: يک عدد، ساطوري
ليمو ترش: يک عدد
خامه: يک پيمانه
شويد ساطوري: ۳ قاشق غذاخوري
خيار متوسط: ۲ عدد، ساطوري
پنير موتزارلا يا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري، رنده شده
نمک و فلفل: به ميزان لازم
چطور بپزم:
۱. روغن را در يک تابه روي شعله متوسط داغ کرده و پياز را ۵ دقيقه در آن تفت دهيد تا بلوري شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقيقه ديگر ادامه دهيد.
۲. پياز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقي يا غذاساز پوره کنيد، سپس دوباره آن را در تابه و روي حرارت برگردانيد. ۲ پيمانه آب اضافه کرده و با شعله ملايم و در بسته ۲۰ دقيقه آن را بپزيد.
۳. خامه و ليموترش را اضافه کرده و سوپ را از روي شعله برداريد و کنار بگذاريد تا سرد شود.
۴. خيار، شويد و پنير را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: آخرين خبر

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.