تبلیغات

طرز تهیه دسر های یلدا 94:شماره 5 ( 3 نوع شکلات پشمکی ) - آکا

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
نوع اول : روش اول
شکلات را ذوب می کنیم و در این نوع باید کل قالب را با شکلات آغشته کنید تا پشمک ها در ظاهر دیده نشوند.
بنا به گزارش آکاایران : حال مقداری پشمک را روی شکلات در قالب قرار می دهیم و با انگشت می فشاریم. می خواهیم حجمش کم شود ولی جرمش زیاذ...امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید. تا جایی که جا دارد درون قالب پشمک می فشاریم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
سپس یک لایه ی دیگر شکلات ذوب شده روی پشمک می ریزیم و صاف می کنیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
به همین روش همه ی قالب ها را پر می کنیم و برای مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
این هم یک عکس از دل شکلات.
ترکیب پشمک و شکلات عالییییییییه....حتما حتما امتحان کنید و به یاد من باشید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

نوع اول : روش دوم
شکلات رو به طریق بن ماری آب میکنیم و وقتی آب شد با پشت قاشق دور تا دور داخل قلب هارو کاکائویی میکنیم. بعد به مدت ۳ دقیقه میذاریم داخل فریزر تا ببنده. بعد مجدد همین کارو تکرار میکنیم تا تمام دور قلب ها آغشته به شکلات بشن. و باز ۳ دقیقه داخل فریزر میذاریم.
حالا اگه میخواین شکلا ت هاتون مغزدار بشن هر مغزی که دوست داری داخل قلب ها بذارید . من از پشمک استفاده کردم. داخل چندتاشون هم مارمالاد ریختم.
بعد دوباره روی قلب هارو کاکائو میریزیم و ۵ دقیق داخل فریزر میذاریم تا کامل ببنده. و از قالب درمیاریم و نوش جان میکنیم.(حتما با کاردک کاکائوهای اضافه رو بردارید.)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
یکی از شکلات هارو نصف کردم تا داخلش معلوم شه.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
تعداد باتوجه به مواد این دستور: 45 عدد شکلات پشمکی قلبی

نوع دوم: با مغز انار و پشمک
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
شکلات تخته ای رو آب کرده وکف و دیواره های قالب را باهاش بپوشانید . یه لایه ی نازک ، بعدش قالب رو میذارین تو فریزر که
سریع ببنده ، خیلی زود می بنده ، مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده روی شکلات ها گذاشته هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر
میشه و انار میذاریم و دوبار کمی پشمک، بعدش دوباره روشو با شکلات آب شده می پوشونیم، ودوباره چند دقیقه تو فریزر گذاشته تا ببنده.

اول پشمک ها رو از بسته خارج کنید و کامل از هم باز کنید تا رشته های بلندی که داخلش هست جدا جدا بشه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
مقداری از پشمک رو بردارید و به صورتی که کمی فشرده کردید داخل قالب بگذارید
اندازه قالبهاتون سلیقه ای هست.اینجا از قالب گل استفاده شده
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
پشمک های قالب خورده رو خیلی آروم توی کاغذ شیرینی یا روی توری بگذارید و روی اون شکلات آب شده بریزید، طوری که تمام سطح پشمک رو پوشش بده میتوانید داخل شکلات سفید از وانیل یا زعفران هم استفاد کنید. سپس داخل کپسول های شیرینی متناسب با سایز پشمک ها قرار دهید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
پشمکهاتون آماده است .... نوش جان !!!
در دو طعم وانیلی و زعفرونی
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
نکات سه دستور اول:
1- میشه از دو رنگ شکلاتم استفاده کرد ،
2- از پشمک سفید و انار استفاده کنید
3- از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب در میاد .
4- برای مدل بدون انار میتوانید از پشمک در طعم های دیگه هم استفاده کنید
5- از شکلات سفید + کمی رنگ خوراکی استفاده کنید تا شکلات پشمکی رنگی داشته باشین
مثل این قلب های صورتی خوشگل
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
**نوش جان :)
**

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار