تبلیغات

فوت آشپزي/ ايده اي جالب براي «فريز کردن سبزيجات»

فوت آشپزي/ ايده اي جالب براي «فريز کردن سبزيجات»

سوران/ بعضي از سبزي ها هميشه نيستند مثل ترخون و مرزه بعضي ها هم گاهي براي استفاده مقدار کمي لازم داريم مثل ريختن جعفري يا گشنيز داخل سوپ پس با اين روش مي توانيد فريز کنيد و هر وقت لازم داريد يک دانه يا دو تا را استفاده کنيد .
اول سبزي مورد نظر را خريده و پاک کرده و ميشوييم و خرد مي کنيم بعد در قالب يخ ميريزيم و حسابي فشرده ميکنيم.
مي گذاريم داخل فريزر تا يخ بزند بعد از قالب در مي آوريم ...
و داخل کيسه فريزر مي ريزيم و مي گذاريم داخل فريزر هر وقت خواستيم يکي يا دوتا هر چندتا که احتياج داشتيم از آن را بر مي داريم.
* سبزيتان خشک نباشد کمي آبدار باشد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: سوران

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.