تبلیغات

کاپ کیک با سه لایه کارامل

۱۳۹۴/۱۱/۱۳

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک,کیک مغزدار,کیک خانگی

کیک,کیک مغزدار,کیک خانگی,کیک کاراملی,کاپ کیک,کاپ کیک مغزدار,کاپ کیک کاراملی,کاپ کیک با رویه کرم کارامل,کاپ کیک سه لایه,طرز تهیه کرم کارامل برای روی کیک,طرز تهیه کارامل سخت برای تزئین کیک,تزئین کاپ کیک

کاپ کیک با سه لایه کارامل

برای 15 عدد کاپ کیک

مواد لازم کاپ کیک

آرد

1 و نیم فنجان

بکینگ پودر

1 ق چ

نمک

یک چهارم ق چ

کره نرم هم دما با اتاق

225 گرم

شکر قهوه ای روشن

1 فنجان + 2 ق غ

تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق

2 عدد

وانیل

1 ق چ

دوغ کره یا شیر

نصف فنجان + 2 ق غ

طرز تهیه :

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

قالب های مافین را با کپسول های کاغذی کاپ کیک بپوشانید .

آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .

کره و شکر قهوه ای را با هم مخلوط نموده با سرعت متوسط به بالای همزن برقی بزنید تا پوک شود . تخم مرغ ها را یکی یکی حین هم زدن اضافه کنید و صبر کنید کملا مخلوط شوند . وانیل را اضافه کرده هم بزنید سپس مخلوط آرد را در 3 نوبت به صورت یکی در میان با دوغ کره اضافه کرده هر بار هم بزنید تا کاملا یکدست شود .

قالبهای کاپ کیک را تا نیمه از خمیر پر کنید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید سپس 10 دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتند سپس روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

مواد لازم کارامل میانی

شکر

نصف فنجان

کره مکعبی خرد شده

3 ق غ

خامه سنگین

یک چهارم فنجان + 1 ق غ

شکر را روی حرارت متوسط ذوب کنید و هم بزنید تا زمانی که به رنگ کهربایی درآید . کره را اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شود . خامه را اضافه کرده هم بزنید تا ترکیب یکدست و روان شود و کارامل کاملا حل شود سپس از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا خنک شود .

وسط کاپ کیک ها را به صورت دایره ی برش زده و خالی کنید و با 1 ق غ کارامل پر کنید و تکه ی رویی جدا شده را دوباره سرجایش قرار دهید .

مواد لازم برای کرم کره کاراملی روی کاپ کیک

شکر

یک چهارم فنجان

آب

2 ق غ

خاه قنادی

یک چهارم فنجان

وانیل

1 ق چ

کره

225 گرم

نمک

یک چهارم ق چ در صورت تمایل

پودر شکر

 1 و نیم فنجان

شکر و آب را با هم مخلوط نموده روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید و صبرکنید تا به رنگ کهربایی در آید سپس از روی حرارت برداشته خامه و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و 20 دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد.

کره را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود سپس سرعت را کم کرده پودر شکر را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

کارامل را اضافه کرده با حرارت متوسط به بالا حدود 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن و حجیم شود . مخلوط باید بدون نیاز به یخچال قابل استفاده باشد و بتوانید در قیف با ماسوره ی دلخواه ریخته روی کاپ کیک ها را با آن تزئین کنید ولی اگر مخلوطتتان دمایش بالا بود و حالت روان داشت بهتر است به مدت 15 – 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود .

مواد لازم برای اسپیرال های کاراملی روی کاپ کیک

شکر

1 و یک چهارم فنجان

آب

سه چهارم فنجان

شکر کریستال

2 – 4 ق غ

کیک,کیک مغزدار,کیک خانگی

روی سطح کار را با کاغذ روغنی پوشانده و اسپری جدا کننده بزنید . یک ظرف بزرگ را از آب پر کنید .

شکر و آب را با هم مخلوط نموده روی حرارت کم بگذارید تا شکر حل شود . شعله را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را دوباره کم کنید و تابه را یکی دو بار به آرامی بچرخانید تا رنگ کاراملی به خودش بگیرد . به هیچ عنوان مواد راهم نزنید . وقتی رنگ کارامل کهربایی شد کف ظرف را 2 ثانیه در آب بزنید تا کارامل بیشتر ازین رنگ برنگرداند .

ازین لحظه به بعد باید خیلی سریع باشید . با قاشق از کارامل برداشته و روی سطح کاغذ روغنی دایره های اسپرالی بکشید و این کار را تا 15 بار تکرار کنید .

حالا روی کارامل ها شکر کریستال پاشیده و کناری بگذارید تا کاملا خنک و سفت شوند و سپس به آرامی از روی کاغذ جدا کرده روی کاپ کیک ها نصب کنید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار