تبلیغات

باقالی پلو - طرز تهیه باقالی پلو ماهیچه و باقالی پلو با گوشت - آکا

در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن باقالی پلو با ماهیچه را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

آموزش پخت ماهیچه آبدار و خوشمزه,باقالی پلو,باقالی پلو ماهیچه

آموزش پخت ماهیچه آبدار و خوشمزه,باقالی پلو,باقالی پلو ماهیچه,باقالی پلو گوشت,روش نرم شدن ماهیچه,طبخ ماهیچه,طرز تهیه باقالی پلو ماهیچه,طرز تهیه ماهیچه,پخت ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو ماهیچه

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

برنج

3 لیوان

100 گرم / 360 کالری

ماهیچه گوسفند

300 گرم

100 گرم / 201 کالری

شوید خشک

3 قاشق غذاخوری

100 گرم / 253 کالری

باقلا سبز

1 لیوان

100 گرم / 59 کالری

سیر

5 حبه

100 گرم / 120 کالری

پیاز

3 عدد

یک عدد / 5 کالری

زعفران دم کرده

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 310 کالری

زردچوبه و نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

آموزش پخت ماهیچه آبدار و خوشمزه,باقالی پلو,باقالی پلو ماهیچه

پخت ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

*. به نقل از آکاایران : ماهیچه ها را خوب بشویید ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود سپس ماهیچه ها را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از 10 دقیقه گوشت را برگردانید.

*. 3 عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید ، کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه ها بپاشید ، 1 چوب دارچین داخل غذا بیندازید سپس چند لیوان آب اضافه کنید ( دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را نپوشاند ) ، با حرارت کم به مدت 3 ساعت اجازه دهید ماهیچه ها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود ( در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید ).

آموزش پخت ماهیچه آبدار و خوشمزه,باقالی پلو,باقالی پلو ماهیچه

طبخ ماهیچه

*. برنج را بشویید و بهمراه چند لیوان اب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد سپس برنج را با اب ولرم ابکشی کنید. ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

*. باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با 2 عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید ، پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

آموزش پخت ماهیچه آبدار و خوشمزه,باقالی پلو,باقالی پلو ماهیچه

طبخ ماهیچه

*. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و … ) ، مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

*. برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را با 1 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید سپس با مقداری برنج و کره در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو برنج زعفرانی را رویش بریزید.

خواص باقلا سبز :

*. باقلا برای سرفه‎های خشک مفید است و پاک کننده ریه و سینه می‎باشد.

*. برای التیام محل ضرب‎خوردگی آرد باقلا را با آرد جو مخلوط نموده به‎صورت ضماد بگذارید.

*. برای ورم پستان که در اثر انعقاد شیر باشد از روش شماره 20 استفاده کنید.

*. برای جلوگیری از برگشت مو به داخل چشم (مژه) از سرمه آرد باقلا استفاده کنید.

*. با درمان گوشه‎های انگشت، برگ باقلا را جوشانده انگشت خود را در آن فرو ببرید.

*. زیاده‎روی در خوردن باقلا باعث کندشدن ذهن می‎گردد.

*. برای درمان یبوست از باقلای تازه به‎صورت آب‎پز استفاده کنید.

انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنج - ایران کوک

گردآوری : آکاایران

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار