تبلیغات

غذاي اصلي/ «قابلي پلو»، با دستور آشپزهاي تبريزي

غذاي اصلي/ «قابلي پلو»، با دستور آشپزهاي تبريزي

خراسان/ چي لازم دارم:
عدس – يک پيمانه
پياز نگيني خردشده – 4 عدد
زردچوبه – 2 قاشق چاي‌خوري
برنج – 2 پيمانه
بلغور گندم – يک ونيم پيمانه
رشته پلويي – 2 پيمانه
کره – 70 گرم
قيسي تفت ‌داده ‌شده – 70 گرم
آلوي بخاراي تفت‌داده‌شده – 70 گرم
کشمش پلويي شسته و آبکش ‌شده 70 گرم
خلال پسته - مقداري
زعفران آب کرده – دو قاشق سوپ‌خوريهويج پخته رشته اي براي تزئين
چطور بپزم:
عدس خيس شده را به مدت يک ساعت بپزيد. مقداري نمک به آن اضافه کنيد.اجازه دهيد آب آن کشيده شود. پياز را تفت دهيد تا طلايي شود؛ سپس زردچوبه را به آن اضافه کنيد و چند دقيقه تفت دهيد.آب روي برنج و بلغور گندم خيس شده را خالي کنيد. سپس آن ها را با مقداري نمک در قابلمه اي حاوي يک ليتر آب بريزيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا آبِ آن کاملاً تبخير شود.
قبل از تبخير شدن کامل آب، رشته پلويي وعدس را به قابلمه بيفزاييد و هم بزنيد.کره را اضافه و مخلوط کنيد سپس در قابلمه را بگذاريد تا برنج به مدت 30 دقيقه دم بکشد. پس از اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد به همان صورت بدون اين که در قابلمه را برداريد، بماند تا کمي خنک شود (اين کار، مانع از وا رفتن رشته پلويي مي شود).قابلي پلو را در ظرف مورد نظر بکشيد و روي آن را با قيسي، آلو بخارا، کشمش، خلال پسته، پيازداغ و زعفران تزيين و سرو کنيد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: خراسان

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار