تبلیغات

تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی

۱۳۹۴/۱۰/۲۵

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتا,دسر پاناکوتا

پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتا,دسر پاناکوتا,شیرینی پاناکوتا,پاناکوتای ساده,تارت پاناکوتا,دسر تارت,تارت خامه ای

تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی

برای 8 نفر

مواد لازم برای آماده سازی انگورها

انگور بدون دانه

1 و نیم فنجان

ژله انگور

یک چهارم فنجان

انگور ها را شسته و خشک کنید.

انگور ها را دانه کرده دوباره خشک کنید و به ژله اضافه کرده در یخچال بگذارید ولی مراقب باشید کامل نبندد .

مواد لازم برای پوسته تارت

گردوی تست و خرد شده

نصف فنجان

شکر قهوه ای

یک چهارم فنجان

آرد

1 فنجان

کره

8 ق غ

دارچین

نصف ق چ

نمک

1 پینچ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تارت پاناکوتا با انگورهای یاقوتی آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

گردو و شکر قهوه ای را با غذا ساز میکس کنید تا گردو پودر شود . آرد ، کره ، دارچین و نمک را اضافه کرده هم بزنید تا به شکل خرده نان های درشت درآید.خمیر را کف قالب کمبرندی تارت به اندازه ی حدود 35 * 12 سانتی پرس کنید . ممکن است لازم شود کمی انگشتانتان را به آرد آغشته کنید که موقع صاف کردن خمیر به دستتان نچسبد.

خمیر و قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

پوسته تارت را به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید کاملا سرد شود .

بعد ازین که سرد شد به مدت 30 دقیقه پوسته را در فریزر بگذارید تا یخ بزند . این مرحله را به هیچ عنوان حذف نکنید چون پاناکوتای مایع در پوسته یخ نزده نفوذ خواهد کرد و کیفیت کار را خراب میکند .

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

خامه قنادی

2 فنجان

شکر

یک چهارم فنجان

وانیل

1 ق چ

پودر ژلاتین

700 گرم

آب سرد

3 ق غ

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و 5 دقیقه بگذارید تا نرم شود .

خامه و شکر را مخلوط کرده به مدت 2 – 3 دقیقه در مایکروفر بگذاید تا داغ شود یا این که روی گاز داغش کنید ولی مراقب باشید به جوش نیاید . وانیل را اضافه کرده هم بزنید .

ژلاتین را به خامه داغ اضافه کرده با قاشق یا لیسک هم بزنید تا حل شود .

قالب تارت به همراه پوسته را از فریزر خارج کرده داخل سینی فر و در یخچال بگذارید .

4 فنجان پاناکوتا را داخل قالب تارت بریزید تا پر شود ممکن است حدود نصف فنجان پاناکوتا اضافه بیاید . این که قالب را داخل یخچال بگذارید و پر کنید خیلی بهتر است و دیگر نیازی نیست موقع جابه جا کردن قالب به یخچال نگران ریختن پاناکوتا باشد .

2- 3 ساعت اجازه دهید پاناکوتا در یخچال خودش را بگیرد .

برای خارج کردن پاناکوتا از قالب بهتر است حوله ای را داخل آب داغ زده فشار دهید آب اضافه اش گرفته شود و سپس دور قالب بیچید تا پاناکوتا از دور کمی ذوب شده و راحت از قالب جدا شود .

تارت را در ظرف دلخواهتان گذاشته و رویش انگورهای یاقوتیتان را ریخته و تا قبل از پذیرایی در یخچال بگذارید .

مترجم : سبا

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار