تبلیغات

ميز اردور/ دستور تهيه «آموزش نان بلغاري»

ميز اردور/ دستور تهيه «آموزش نان بلغاري»

آشپز من/ چي لازم دارم:
شير يک ليوان
تخم مرغ دو عدد
آرد نيم کيلو
کره يک قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق غذاخوري
آب ليمو يک قاشق غذاخوري
نمک نوک قاشق
خمير مايه فوري دو و نيم قاشق چايخوري
مقداري کره آب شده براي لاي خمير و قالب
چه جوري درست ميشه:
تمام مواد را با يکديگر مخلوط کنيد تا يک خمير نرم بدست آيد و ورز بدهيد تا چسبندگي آن از بين برود و سپس رويش را پوشانده و در يک جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود .(يک تا دو ساعت)بعد از ور آمدن خمير را به ۴ قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را دو باره ۴ قسمت کنيد کلا خمير به ۱۶ تکه تقسيم ميشود.
بوسيله وردنه هر تکه (چانه) رو به شکل دايره باز کنيد.
هر دايره رو که باز کرديد روشو کره بماليد بعد دايره بعدي رو روي اون بگذاريد و دوباره کره بماليد و همين کار رو تکرار کنيد تا ۴ مجموعه ۴ تايي داشته باشيد.
هر مجموعه ۴ تاي رو رول کنيد و در نتيجه ۴ رول نان خواهيد داشت.
هر رول را به ۴ مثلث تقسيم کنيد.
بعد مثلث ها رو در قالب بچنيد.
دوباره خمير رو استراحت بدهيد تا حجمش دو برابر شود سپس بوسيله زرده تخم مرغ زده شده رومال کنيد و رويش بدلخواه کنجد و خرفه بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتيگراد بمدتي که رويش طلايي شود و پخته شود.
اين نان بعد از پخت بصورت لايه لايه خواهد شد.منبع:

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار