تبلیغات

سوپ و آش/ «سوپ يوناني مرغ و ليمو»، پيش غذاي فوري و مقوي

سوپ و آش/ «سوپ يوناني مرغ و ليمو»، پيش غذاي فوري و مقوي

آشپزباشي/ در اين مطلب به نقل از آشپزباشي به شما طرز تهيه سوپ يوناني مرغ و ليمو را آموزش مي‌دهيم. تخم مرغ که با اضافه کردن کمي آب مرغ گرم به تدريج گرم مي‌شود، به سوپ غلظت و بافتي خامه‌اي مي‌دهد. تکه‌هاي مرغ هم اين سوپ را غذايي مقوي و سالم مي‌کنند.
زمان پختن: ۴۰ دقيقه
چي لازم دارم:
آب مرغ: ۵ پيمانه
فيله مرغ: ۲۳۰ گرم
برنج: ۱/۲ پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
ليمو: ۲ عدد
شويد: ۱/۲ پيمانه
فلفل سياه: به ميزان لازم
چطور بپزم:
نکاتي در رابطه با تهيه‌ي سوپ يوناني مرغ و ليمو:
۱. از فيله‌ي بدون پوست و استخوان سينه‌ي مرغ استفاده کنيد.
۲. به جاي برنج مي‌توانيد از رشته‌ي سوپ با شکل دلخواه استفاده کنيد.
در قابلمه‌اي روي حرارت بالا آب را بجوشانيد و مرغ را در آن بگذاريد. حرارت را کم کرده و اجازه دهيد براي ۱۵ دقيقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذاريد تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنيد.
در قابلمه‌اي ديگر کمي آب بجوشانيد و برنج را بپزيد، سپس آن را آبکشي کرده و به همراه تکه‌هاي مرغ، به آب مرغ اضافه کنيد. آن‌ها را بجوشانيد و سپس حرارت را کم کرده و بگذاريد تا ريز قل بزنند.
تخم مرغ و آبليمو را با هم بزنيد تا يکدست شوند. ۱ ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکيب تخم مرغ بريزيد و فورا مواد را هم بزنيد. سپس ترکيب را در سوپ بريزيد. برگ‌هاي شويد و کمي فلفل سياه هم به سوپ اضافه کنيد و آن را فورا ميل کنيد.
بعد از اضافه کردن ترکيب تخم مرغ به سوپ، نگذاريد که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ مي‌بندد و ظاهر خامه‌اي سوپ را تغيير مي‌دهد.منبع:

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.