تبلیغات

پانت کیک سیب دارچینی

۱۳۹۴/۱۱/۲۵

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک,کیک خانگی,کیک سیب

کیک,کیک خانگی,کیک سیب,کیک سیب دارچینی,کیک سیب و چیپس دارچینی,پانت کیک سیب,پانت کیک سیب و چیپس دارچینی,طرز تهیه پانت کیک سیب دراچینی

پانت کیک سیب دارچینی

مواد لازم

 

آرد

2 و نیم فنجان

پودر دارچین

1 ق غ

بکینگ پودر

2 ق چ

نمک

1 ق چ

جوش شیرین

نصف ق چ

کره ذوب شده سرد

1 فنجان

شکر قهوه ای روشن

1 و نیم فنجان

تخم مرغ بزرگ

4 عدد

اسانس واننیل

2 ق چ

سیب خرد شده

6 عدد

چیس دارچینی

1 فنجان در صورت تمایل

مواد لازم برای سس روی کیک

پودر شکر

1 فنجان

آب

1 – 2 ق غ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پانت کیک سیب دارچینی آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

آرد ، دارچین ، جوش شیرین ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید .

کره ، شکر قهوه ای ، وانیل و تخم مرغ را مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود .

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده با لیسک به آرامی مخلوط نمایید تا خمیر یکدست شود . چیس دارچینی و تکه های سیب را هم با خمیر مخلوط نمایید تا به صورت یکسان در تمام سطح خمیر پراکنده شوند .

خمیر را با قاشق به یک قالب پانت تو خالی با گنجایش 12 فنجان که با اسپری جدا کننده پوشانده اید ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت 50 – 60 دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید و 15 دقیقه اجازه دهید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود .

برای تهیه سس روی کیک پودر شکر و مقدار کافی آب را مخلوط نمایید تا غلظت سس به حدی برسد که بتوانید روی کیک بدهید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار