تبلیغات

شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی!+عکس

شیرینی های دوکفه ای که طرح شهد و مارمالاد و شکلات یا پودر قند یا پودر و خلال خشکبار روش داره و یا روش ساده است و وسط دو کفه مارمالاد داره به شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی یا شیرینی المانی معروفند . ماندگاری نسبتا خوبی داره اگر در ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری بشه برای نوروز مناسبند . مارمالادش از هر میوه ای میتونه باشه ...


مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 100گرم

روغن جامد 100گرم

زرده تخم مرغ آب پز 4عدد

نمک 1پنس

وانیل نوک ق.چ

پودر هل 1/2ق.چ

پودر قند 80گرم

آرد 300-320گرم

مارمالاد

عسل و مغزهای خوراکی برای روی شیرینی

  shirini almani


طرز تهیه:


 روغن و کره رو با پودر قند با هم می زنیم.وقتی خوب مخلوط شد، زرده پخته و ریز رنده شده رو اضافه می کنیم. مواد رو هم  می زنیم.بعد وانیل و نمک و هل رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.و در آخر آرد رو کم کم می ریزیم و با نوک انگشت آرد رو به خورد مواد می دیم.زیاد ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خشک میشه.وقتی خمیر به دست نچسبید . خمیر رو به اندازه 2-3میلیمتر باز کنید و با قالب دلخواه جفت جفت قالب می زنیم.اگر خواستیم وسط شیرینی خالی باشه، وقتی توی سینی گذاشتیم توشو خالی می کنیم.سینی رو طبقه وسط فری که از یکربع قبل با دمای 160 درجه روشن کردیم ، به مدت 20دقیقه قرار می دیم.  بعد از سرد شدن ، شیرینی ها رو از سینی جدا می کنیم و روی شیرینی که قراره رو قرار بگیره، کمی عسل گرم شده می مالیم و مغز دلخواهمون رو روش میگذاریم.یا با شکلات ذوب شده روشو تزیین می کنیم.کمی مارمالاد روی شیرینی زیری می ریزیم و کوکی ها رو جفت جفت می کنیم.  نکته:می تونید از روغن صرف نظر کنید و به جای روغن هم کره بریزید.
منبع:لذت آشپزی با گلبانو

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار