تبلیغات

ميز اردور/ «شير برنج قالبي»، اختراع ايراني ها

ميز اردور/ «شير برنج قالبي»، اختراع ايراني ها

وب سايت ماتيدا/ چي لازم دارم:
شير پنج فنجان
برنج يک فنجان
موز دو عدد
خامه دو قاشق غذاخوري
پودر کارامل يک بسته
خلال پسته و مارمالاد آلبالو براي تزئين يک قاشق غذاخوري
با اين مقدار مواد لازم به اندازه يک ديس کوچک از ”‌شير برنج قالبي“خواهيم داشت.
دو قاشق غذاخوري سرپر خامه پاستوريزه (معادل ۷۰ گرم)، يک قالب مستطيل به طول ۲۶ سانت و به عرض و ارتفاع ۶ سانت
پنج فنجان شير (معادل هفتصد گرم)، يک بسته پودر کارامل (معادل ۷۰ گرم)
يک قاشق غذاخوري خلال پسته و يک الي دو قاشق غذاخوري مارمالاد آلبالو براي تزئين، يک فنجان برنج (معادل ۱۲۰ گرم)
دو عدد موز (معادل ۴۰۰ گرم)
چطور بپزم:
يک فنجان برنج را ۳ الي ۵ ساعت خيس مي‌کنيم (بدون نمک). در يک قابلمه آب را جوش آورده، برنج خيس خورده را در آن مي‌ريزيم تا کاملاً بپزد و نرم شود و بعد آن را آبکش مي‌کنيم. سپس پنج فنجان شير را جوش آورده، برنج آبکش شده را در آن مي‌ريزيم تا حدود ۲۰ دقيقه در شير بجوشد و لعاب بيندازد. در حين پخت چند مرتبه آن را هم مي‌زنيم.
يک بسته پودر کارامل را کم کم اضافه کرده، هم مي‌زنيم و بعد دو قاشق خامه را اضافه کرده، شعله را خاموش مي‌کنيم. تا مايه شير برنج قالبي آماده شود. مي‌گذاريم شير برنج کمي سرد شود. در حين سرد شدن آن را چند مرتبه هم مي‌زنيم تا رويه نبندد.منبع:

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.