تبلیغات

کاپ کیک اسفنجی ویکتوریا

۱۳۹۴/۱۰/۲۶

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کاپ کیک,کاپ کیک وانیلی,کاپ کیک مربایی

کاپ کیک,کاپ کیک وانیلی,کاپ کیک مربایی,آکاایران,کاپ کیک تمشک,کاپ کیک مغزدار

کاپ کیک اسفنجی ویکتوریا

مواد لازم

کره نرم

12 ق غ

شکر

1 فنجان

تخم مرغ بزرگ

3 عدد

آرد کیک آماده

1 و نیم فنجان

آب گرم

1 ق غ

وانیل

1 ق چ

مربای تمشک یا مربای دلخواهتان

یک چهارم فنجان

پودر شکر

برای پاشیدن روی کاپ کیک ها

طرز تهیه :

دراین مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کاپ کیک اسفنجی ویکتوریا آشنا میکنیم .

طبقه ی فر از وسط پایین تر بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

12 عدد قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید .

کره و شکر را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی و پوک شود . تخم مرغ ها را به صورت متناوب با آرد به کره اضافه کره هم بزنید هر بار تا کاملا خمیر یکدست شود . شروع و پایان کار با ید با تخم مرغ باشد .

داخل هر قالب را با 2 ق غ خمیر پر کنید سپس 1 ق چ مربا رویش ریخته و دوباره ریش را با 1 ق غ خمیر پر کنید به طوریکه کاملا روی مربا را بپوشاند .

کاپ کیک ها را حدود 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کمی رویشان طلایی شود .

اجازه دهید کاپ کیک ها از حرارت بیوفتند سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند و رویشان پودر شکر بپاشید .

این کاپ کیک ها را میتوانید با چای و قهوه به همراه دوستانتان میل نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار