تبلیغات

ميز اردور/ گلابي داغ کاراملي؛ دسر روزهاي سرد پاييزي

ميز اردور/ گلابي داغ کاراملي؛ دسر روزهاي سرد پاييزي

لاپلاس/ چطوري درست کنم:
چهار عدد گلابي را نصف کنيد و هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يک قابلمه کوچک دو سوم پيمانه آب و يک‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط کنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخک، پودر هل و شکر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي 200 درجه سانتي‌گراد براي 45 تا 55 دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو کنيد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: لاپلاس

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.