تبلیغات

کیک لاته شکلاتی

۱۳۹۴/۱۲/۱۴

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی,کیک قهوه,کیک موکا,کیک دو رنگ,کیک کاکائو,تزئین کیک,تزئین کیک تولد,کی تولد شکلاتی,تزئین کیک تولد شکلاتی,تزئین کیک شکلاتی,تزئین ساده کیک,طرز تهیه خامه روی کیک

کیک لاته شکلاتی

برای 12 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت : 35 دقیقه

مواد لازم برای کیک

کره نرم

1 فنجان معادل 250 گرم

شکر

1 فنجان معادل 200 گرم

آرد

1 و نیم فنجان معادل 190 گرم

بکینگ پودر

2 ق چ

نمک

1 ق چ

تخم مرغ کمی زده شده

4 عدد

عصاره وانیل

2 ق چ

پودر کاکائو

یک چهارم فنجان معادل 30 گرم + مقداری برای تزئین

شیر

یک چهارم فنجان معادل 60 میلی لیتر

قهوه

3 ق چ

آب داغ

3 ق غ

مواد لازم برای فراستینگ

خامه قنادی             

1 و سه چهارم فنجان معادل 400 میلی لیتر

شکر

2 ق غ

عصاره وانیل

نصف ق چ

پودر ژلاتین

2 ق چ

آب داغ

2 ق غ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک لاته شکلاتی آشنا میکنیم .

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو عدد قالب کمربندی 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کف قالب ها را با کاغذ روغنی بپوشانید .

آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده الک کنید . در کاسه ای دیگر کاکائو را الک نمایید . قهوه را در آب داغ حل کنید .

تخم مرغ ها را هم بزنید تا از حالت لختگی در آیند سپس وانیل را با آن ها مخلوط نمایید .

کره و شکر را مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی و روشن و پوک شوند . تخم مرغ را حین هم زدن کم کم اضافه کنید یپی آرد و شیر را در دو مرحله به صورت متناوب اضافه کرده کرده هر بار در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید .

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید پودرکاکائو و قهوه حل شده  را با یک قسمت خمیر مخلوط نموده .

کیک,کیک خانگی,کیک شکلاتی

خمیر وانیلی را در چند قسمت هر کدام از قالب ها بریزید و سپس بینشان را با خمیر شکلاتی پر کنید و با دم قاشق بدون این که به کف قالب برخورد کند کمی دو رنگ را در هم بیامیزید تا حالت ابر و باد بگیزند . بیش از حد خمیرها را با هم مخلوط نکنید.

کیک ها را به مدت 30 – 35 دقیهق در فر بگذارید بپزند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید . 2 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند سپس اطرافش را با کاردک از قالب جدا کرده کمربند را باز کنید و روی توری سیمی برگردانید  و بگذارید کاملا خنک شوند .

برای تهیه فراستینگ روی کیک :

ژلاتین را روی آب داغ پاشیده و 5 دقیقه کناری بگذارید حل شود . کمی خامه را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد .

خامه را هم بزنید کمی که حجیم شد شکر را کم کم اضافه کرده عصاره وانیل را هم اضافه کنید و سپس ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید تا خامه کاملا فرم بگیرد .

بین دو لایه کیک را با مقداری ازین فراستینگ پر کنید و روی هم گذاشته سپس تمام سطح کیک را با فراستینگ بپوشانید . روی کی وسط آن پودر کاکائو بپاشید و اطراف کیک را مطابق تصویر میتوانید با دانه های قهوه یا شکلات تزئین کنید . حداقل یک ساعت قبل از پذیرایی یک را در یخچال بگذارید بماند و سپس با یک فنجان قهوه لاته سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار