تبلیغات

طرز تهیه لوز(شیرینی تبریز) - آکا


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
این شیرینی برای شهره تبریزه بخاطر بادام و زعفرانش طعم خیلی خوبی داره امیدوارم خوشتون بیاد.البته بجای بادام گردو هم میشه استفاده کرد.
طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید، ولی اگه من توصیه میکنم خودتون اینکار رو انجام بدید، چون کیفیتش خیلی بهتره.
برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.
زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید.

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار