تبلیغات

دستور تهیه کباب ترش بسیار لذیذ به روش گیلانی ها +عکس

در بین ما ایرانیان پخت انواع غذاها رایج است و به درستی باید گفت تمام غذاهایی که درست می شود بسیار لذیذ و فوق العاده هستند. هم غذاهایی که با گوشت درست می شوند و هم غذاهایی که بدون گوشته تهیه می شوند خوشمزه هستند.


دستور تهیه کباب ترش به روش گیلانی ها

در بین این انواعِ بسیار غذاهای ایرانی، کباب از طرفداران زیادی برخوردار است؛ باید گفت که کباب هم در انواع مختلف و البته به شیوه های مختلف طبخ می شود.

از انواع کباب ها می توان به کباب کوبید، کباب برگ، جوجه کباب و… اشاره کرد که هم با برنج و هم بدون برنج سرو می شوند. گاهی در تهیه همین نوع کباب ها مواد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد مثلاً برخی در کباب کوبیده زعفران و برخی جعفری خورد شده هم می ریزند و برخی فقط با گوشت خالی درست می کنند. جوجه کباب هم به همین صورت است و گاهی با گوشت مرغ کباب کوبیده هم تهیه می کنند که بسیار خوشمزه و لذیذ است.

در نقاط مختلف ایران نیز انواع متفاوتی از کباب درست می شود. ما در این مطلب به استان گیلان رفته ایم و آموزش نوعی کباب به نام کباب ترش را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم شما هم در منزل این نوع کباب را درست کنید و در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

همانطور که پیشتر گفتیم کباب ترش یکی از کبابهای محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.

 
مواد لازم  برای تهیه کباب ترش برای ۳ نفر

۴۰۰ گرم گوشت راسته گوساله یا گوسفند
۲ ق س سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا)
۲ /۱ پیمانه رب انار
۱ عدد درشت پیاز
۱۰۰ گرم گردوی چرخ شده
سیر چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زیتون به مقدار لازم


طرزتهیه کباب ترش گیلانی:

۱٫ سیر ها را ریز خرد کنید. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.

۲٫ بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.

دستور تهیه کباب ترش بسیار لذیذ به روش گیلانی ها

نوعی دیگر از روش تهیه کباب ترش

– همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.

– برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.

– اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.
فوت و فن تهیه کباب ترش

– برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.

– گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.

آکا ایران

مطالب مرتبط :

کباب ترش بسیار لذیذ گیلانی! +عکس

نکته های مهم برای درست کردن کباب ترش!

نكاتی برای پخت كباب ترش و کته گیلانی

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار