تبلیغات

غذاي اصلي/ ميگو پلو با گردو و نخود فرنگي

غذاي اصلي/ ميگو پلو با گردو و نخود فرنگي

جام جم/ چي لازم داريم؟
برنج: 4 پيمانه،
هويج: 1 عدد،
نخود فرنگي: 1 پيمانه،
گردو: دوسوم پيمانه،
پياز: 1 عدد،
کشمش: دو سوم پيمانه،
ميگو: 150 گرم،
زعفران، روغن،
نمک، زردچوبه و فلفل: هر يک به ميزان لازم.
چطوري بپزيم؟
ابتدا برنج را به صورت آبکش شده در مي آوريم. روغن را در ماهيتابه ريخته و پيازها را در آن سرخ مي کنيم. هويج، مغزدانه ها، ادويه، ميگو، زعفران و نخود فرنگي را اضافه مي کنيم و به مدت 3 دقيقه اجازه مي دهيم تا کاملا با هم مخلوط و تفت داده شوند. براي ته ديگ پلو مي توانيم از سيب زميني و جعفري هم استفاده کنيم. وقتي مواد ته ديگ را گذاشتيم يک لايه برنج و از مواد مخلوط شده به پلو اضافه مي کنيم و به اين صورت تا پايان کار لايه لايه از برنج و مواد را روي هم مي ريزيم. سپس در قابلمه را بسته و حرارت را روي شعله متوسط به مدت 20 دقيقه مي گذاريم تا کاملا پلو آماده سرو شود.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: جام جم

فروش اسکریپت

اسکریپت مجله تفریحی فان سیتی به فروش میرسد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.

فروش اسکریپت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

در انتخاب و نمایش محتوا هیچ دخالت انسانی وجود ندارد لذا از شما خواهشمندیم در صورتی که این مطلب را مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است به ما گزارش کنید.